Krenula maminim stopama: Ćerka Hajdi Klum niže uspehe FOTO

Izvor: B92, 27.Jan.2021, 18:18

Krenula maminim stopama: Ćerka Hajdi Klum niže uspehe FOTO

Leni Klum, ćerka proslavljene nemačke manekenke Hajdi Klum, sve je traženija u svetu mode, a njenim novim angažmanom se pohvalila i ponosna mama.

Nakon što je sa majkom zasijala na naslovnici "Voga", ćerka slavne nemačke manekenke dobila je još jednu novu priliku. Upravo njoj je pripala čast da otvori ovogodišnja nedelja mode u Berlinu.

Zbog pandemije koronavirusa ovogodišnja nedelja mode u Berlinu nije se održavao uživo pred publikom, već putem direktnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosa, pa se završio 20. januara, a mlada manekenka od tada samo niže uspehe.

Hajdi je na svom profilu na Instagramu sa velikim ponosom pokazala kako izgledaju fotografije koje je 16-godišnja Leni snimila za poznati časopis "Hunger".

Plavokosa tinejdžerka neverovatno liči na slavnu majku pa su svi saglasni da ćemo za Leni još da čujemo u godinama koje su pred nama.

Reč je o crno-belim fotografijama u retro modnim kombinacijama, a naslednica Hajdi Klum to snimanje je odradila kao iskusni model.

Isto kao manekenske zvezde Kaja Gerber, ćerka supermodela Sindi Kraford i Lil Grejs Mos, ćerka Kejt Mos, i Leni Klum, odnosno punog imena Helena, ima veliku podršku svoje mame Hajdi.

Inače, Lenin biološki otac je poznati italijanski biznismen Flavio Brijatore, a kad je Hajdi stupila u brak sa pevačem Silom, Leni je počela da živi sa ocem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.