Kreme za SAMOPOTAMNJIVANJE ostavljaju FLEKE - Evo kako da ih SKINEŠ, treba ti jedna NAMIRNICA iz kuhinje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 13:04

Kreme za SAMOPOTAMNJIVANJE ostavljaju FLEKE - Evo kako da ih SKINEŠ, treba ti jedna NAMIRNICA iz kuhinje

Ukoliko se ne nanesu kako treba, krajnji rezultat može izgledati veoma loše.

Krema za samopotamnjivanje je dobro rešenje ako želite taman ten, a ne biste da se pržite na suncu. Međutim, od kreme, ukoliko se ne nanese precizno, mogu da ostanu tamne fleke na koži, a ten neujednačen. Ako dođete u tu situaciju, ne brinite, postoji rešenje.

Deo kože na kojem imate fleke naparite vrućom vodom. Toplota i vlažnost prodreće dublje u kožu i omekšati je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<  a nakon toga je istrljajte peškirom, kružnim pokretima. Na taj način ćete praktično uraditi piling kože i mrlje od kreme.

Od pomoći može da vam bude i limunov sok. Iscedite malo limunovog soka na peškir i istrljajte deo kože na kojem je ten neujednačen. Kiselina u ovom soku trebalo bi odmah da skine lažni ten.

Na deo kože odakle želite da skinete kremu za samopotamnjivanje nanesite malo paste za zube. Ukoliko vam, na primer, dlanovi ili koža oko noktiju ostanu narandžasti nakon nanošenja kreme, natrljajte malo paste za zube i ostavite da deluje nekoliko minuta, a zatim isperite.

Isti efekat imaće i soda bikarbona. Pomešajte dve kašike sode bikarbone sa malo tople vode, tako da smesa izgleda poput paste. Nanesite na deo kože gde je ten neujednačen, ostavite nekoliko minuta da deluje i isperite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.