Kreativnost na delu: Ova maturska haljina je osvojila svet!

Izvor: Savršena.com, 11.Jun.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreativnost na delu: Ova maturska haljina je osvojila svet!

Wow! (foto: instagram/mindofkye)

Za kratko vreme, čitav svet su obišle fotografije jedne maturske haljine koja je osvojila srca mnogih, a kreirala ju je – maturantkinja lično!
Kyemah McEntyre upravo je završila Školu umetnosti u New Jerseyu, a na maturskom balu proglašena je i za Kraljicu mature, što je malo koga iznenadilo budući da je njena toaleta plenila pažnju svih prisutnih.
“Biti otvoren za sve ljude i kulture je ono što me inspiriše i što >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << je muza za moja umetnička dela. Nemojte dozvoliti da vas tuđa uverenja definišu. Prelepe stvari se dešavaju kada smo ponosni na sebe”, napisala je ona na svom Instagram profilu, dodavši da su stereotipi zapravo samo mišljenje pojedinaca.
Ova neverovatno talentovana i kreativna devojka naglasila je da je bila izuzetno motivisana da svoju ideju sprovede u delu, budući da je tokom školovanja često bila žrtva vršnjačkog zlostavljanja.
Kreacija talentovane devojke

Kraljica mature

Kyemah i njen pratilac

Izvor: buzzfeed.com

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.