Kraljica PROSLAVILA ROĐENDAN, princ Hari nije DOŠAO, zatim VIĐENA kako NAPUŠTA imanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 21:47

Kraljica PROSLAVILA ROĐENDAN, princ Hari nije DOŠAO, zatim VIĐENA kako NAPUŠTA imanje

Težak dan za porodicu.

Svečanosti i ceremonije povodom rođendana koje se obično sprovode su otkazane.

Ranije danas kraljica je iskoristila priliku da se zahvali svima koji su svojim postupcima i radom dali poslednji pozdrav princu Filipu. Kraljica je istakla da su ona, kao i članovi njene porodice u periodu velike tuge, ali da su je reči hvale o princu Filipu utešila i dirnule.

- Povodom svog 95. rođendana primila sam dosta čestitki i lepih želja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog čega sam zahvalna. Moja porodica i ja smo u periodu velike tuge, ali nam je bila velika uteha da čujemo lepe reči o princu Filipu. Želimo da se zahvalima svima na podršci i dobroti koja nam je ukazana prethodnih dana. Bili smo veoma dirnuti i podsećamo i dalje na uticaj koji je Filip ima na ljude širom sveta - navela je u saopštenju.

Danas su i članovi porodice trebali da posete kraljicu, ali među njima sigurno nije bio princ Hari, koji je napustio Englesku dva dana nakon dedine sahrane i 24 sata pre kraljičinog rođendana. Prema rečima izvora bliskih porodici, princ Hari se navodno dva puta sreo sa kraljicom nakon susreta na sahrani princa Filipa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.