Kraj sveta za glumicu Lili Džejms: Uhvaćena sa oženjenim kolegom i njen film dobio loše kritike

Izvor: B92, 24.Okt.2020, 14:58

Kraj sveta za glumicu Lili Džejms: Uhvaćena sa oženjenim kolegom i njen film dobio loše kritike

Glumica Lili Džejms proživljava najteže u životu nakon što su mediji objavili fotografije na kojima se ljubi s oženjenim kolegom Dominikom Vestom, a i njen novi film je dobio loše kritike.

Lili je nakon objave fotografija otkazala intervjue zakazane u sklopu promocije rimejka Hičkokovog klasika Rebeka, u kom igra glavnu ulogu. Pojavila se u emisiji The Tonight Showu, a voditelj Jimi Falon nije je puno ispitivao o aferi s Vestom.

Za to vreme u medijima izlaze kritički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvrti na njen novi film, koji su sve samo ne pozitivni. Hollywood Reporter film je nazvao "blještavom i mlakom melodramom", Time piše da je film "ponekad glup, a ponekad zatupljujući", dok Vulture piše da je "nesrećan gubitak vremena".

"Za sada najupečatljivija priča sa Lili Džejms o odbačenoj supruzi ne može da se nađe na Netflixu, već u tabloidu Page Six", podrugljivo piše New York Post, spajajući aferu i očigledno neuspešan film.

Pomalo tipično, dok je njoj posle afere teško, Vest se u javnosti pojavio sa suprugom i objavio da je njihov brak postojan, a s Netflixom pregovara o ulozi u seriji The Crown.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.