Kraj jedne ljubavi: Poznati par raskinuo posle devet godina

Izvor: B92, 15.Jan.2020, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj jedne ljubavi: Poznati par raskinuo posle devet godina

Njihovoj ljubavi je došao kraj.

Vanesa i Ostin rešili su da stave tačku na ljubav dugu skoro jednu deceniju, a raskid se prema pisanju Harpers Bazara desio pre nekoliko dana.

Glumica je o prekidu veze obavestila samo najbliže.

Iako se niko nije nadao da će ovaj poznati par prekinuti dugogodišnju vezu, ipak je bilo naznaka da je ovako nešto moglo da se dogodi.

Objavama na društvenim mrežama moglo je da se nasluti da sa ovim parom nešto nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u redu.

Tome u prilog idu i njihove zajedničke fotografije, koje ovaj par nije dugo objavljivao. Vanesa je njihovu zajedničku fotografiju objavila u oktobru, dok je Ostin to uradio još jula meseca prošle godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.