Kosa vam se brzo masti? Evo koje su domaće verzije šampona za suvo pranje

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosa vam se brzo masti? Evo koje su domaće verzije šampona za suvo pranje

Odlično rešenje za masno teme i suve krajeve.

Želite da pustite svoju kosu, ali je masna? Uz pomoć ovih domaćih šampona za suvo pranje kosa momentalno izgleda bolje, čistije, a vi delujete svežije i spemnije za izazove koji vas očekuju.

Znamo da je dobar za iritacije dečije kože i da je dobar kada se koža odraslih ozledi, čak i za bubuljice, a da li ste znali da ga možete koristiti kao suvi šampon za masno teme i suve krajeve?

Tako je!

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />,,Bejbi puder'' zbog svoje praškaste strukture jako dobro upija masnoću. Sve što treba da uradite je da pospete svoju kosu njime.

Naravno, sipajte na one delove kose koji su vam se zamastili i kada prođe nekoliko minuta, kako bi puder odradio, upio svoje, treba samo višak pudera da raščešljate i sklonite sa kose, kako vam se ne bi video.

Primetićete da vaša kosa drastično bolje izgleda, a da pri tom niste morali da je perete i da dodatno oštećujete njene krajeve.

U ove svrhe možete upotrebiti još prirodnije sredstvo, mada je i ,,bejbi'' puder dobar, činjenica je da ga stavljamo na bebeću kožu. To sredstvo je soda bikarbona.

Ona je nezamenljiva stvar u domaćinstvu, ali i za negu. Isti postupak kao i sa ,,bejbi'' puderom uradite i sa sodom bikarbonom i imaćete bar još dan-dva čistu kosu, a da pri tom niste morali da potrošite vreme i dodatno oštećujete kosu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.