Kosa opada zbog nedostatka gvožđa: Zbog ove smese, porašće kao iz vode! (RECEPT)

Izvor: B92, 19.Sep.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosa opada zbog nedostatka gvožđa: Zbog ove smese, porašće kao iz vode! (RECEPT)

Potrebna su vam samo tri lako dostupna sastojka.

Ako postoji nešto što može da definiše ženu kada je reč o fizičkom izgledu, to je svakako njena kosa. Ona zahteva veliku pažnju, ali mnoge žene imaju problem sa opadanjem ili usporenim rastom kose.

Postoji mnogo farmaceutskih tretmana koji obećavaju brži rast kose, ali postoje i prirodni tretmani koje nude isti, čak i bolji rezultat! Evo jednog od najboljih domaćih lekova za brzi rast kose, vrlo jednostavan za pripremu.

Sastojci:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OPADA VAM KOSA? Nemojte se nervirati, ova smesa je spas! 3 sastojka i kosa raste kao iz vode!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2016

...Ako postoji nešto što može da definiše ženu kada je reč o fizičkom izgledu, to je svakako njena kosa Ona zahteva veliku pažnju, ali mnoge žene imaju problem sa opadanjem ili usporenim rastom kose..Postoji mnogo farmaceutskih tretmana koji obećavaju brži rast kose, ali postoje i prirodni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.