Konačno otkrivena ISTINA o BRAKU Dajane i Čarlsa: Novi audio-snimci su ozbiljan UDARAC na UGLED kralja Engleske

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 17:15

Konačno otkrivena ISTINA o BRAKU Dajane i Čarlsa: Novi audio-snimci su ozbiljan UDARAC na UGLED kralja Engleske

Lejdi Di je svoje najintimnije misli i osećanja beležila na traci i slala piscu koji je kasnije objavio njenu biografiju, a sad i ovo

Dugo čuvani snimci princeze Dajane otkrile su šta je ona zaista mislila o vezi i braku sa kraljem Čarlsom.

Sokantan audio snimnak tek na današnji dan je ugledao svetlost dana, tačno 26 godina nakon njene smrti. Oni koji su ga preslušali otkrili su da će potpuno promeniti perspektivu svima onima koji su opravdavali dela sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kralja Čarlsa. Izvor je otkrio nekoliko šokantnih detalja.

Na osnovu audio snimku, za koji se utvrdilo da ga je Lejdi Di snimila 90-ih godina prošlog veka, daje se potpuno jasna slika njenog odnosa sa mužem, sinovima, a posebno problematične veze sa svojom maćehom Rejn Spenser. Svoja najdublja osećanja je beležila na audio traci i prosleđivala ih je piscu Endru Mortonu pod uslovom da ih čuva u tajnosti - od njih je tada nastala knjiga "Dajana: Njena ispovest".

Sada se odlomci ovih nikada ranije poznatih snimaka otkrivaju u novom dokumentarnom filmu, čija će velika premijera biti sledeće godine.

Isečci audio zapisa je su danas došli u ruke popularne američke televizijske kuće "ABC", te su oni otkrili neke interesantne detalje kako bi zagolicali um fanovima Lejdi Di i najavili predstojeći projekat.

Otkrili su da je govoreći o danu svog venčanja bila jako irončna, te je u skoro ciničnom tonu prokomentarisala: "Bila je to zaista ozbiljna i zrela stvar. Evo Dajane, vaspitačice u vrtiću pored budućeg kralja. Mislim da je cela stvar bila presmešna".

A na temu Čarlsovog odnosa sa njenom maćehom, otkrila je da on "nije ni razgovaro sa mojom mamom".

Rekla je još i: "Na Harijevom krštenju Čarls je prišao mami i rekao: 'Tako smo razočarani, želeli smo devojčicu', a mama mu je odmakla glavom i rekla da treba da budemo srećani što imamo dete koje je normalno".

"Od tog dana počeo je potpuno ignorisati. To je ono što on radi kada mu neko odgovori na način na koji se to njemu ne dopada".

Rejn se udala za oca princeze Dajane, Džona, 1976. godine, nakon što je njegova prva žena, Frensis Šand Kid, otišla i ostavila ga samog sa decom. Nakon Džonove smrti 1992. godine, napustila je porodično sedište Altorpa zbog napetog odnosa sa posinkom Čarlsom.

Dajana je rekla da je njen odnos sa maćehom ponekad bio isto tako napet.

"Bila sam tako ljuta. Govorila sam joj koliko je mrzim. 'Da samo znaš koliko smo te svi mrzeli zbog onoga što si uradila. Uništila si našu kuću! Potrošila si tatin novac!' Rekla sam joj sve što mi je padalo na pamet, a dugo bilo na srcu. Rejn je rekla da nemam pojma koliko je bola moja majka nanela mom ocu".

"Pitala sam bol, Rejn? To je jedna reč sa kojom čak ni ne znaš kako da se povežeš i osetiš je. U svom poslu ja zaista vidim šta je prava patnja, ti to nikada nećeš moći. Ti to zoveš bolom? Rekla sam joj da ima još mnogo da nauči".

"Sećam se da sam zaista išla želela njenu glavu"

Ranije je objavljeno da Dajana i njena braća i sestre nisu voleli svoju maćehu i nazivali su je "Otrovna Rejn" i često pevali "Rejn, Rejn, odlazi od nas!"

Ove godine se navšava 26 godina od smrti princeze Dajane, umrla je 31. avgusta 1997. nakon što je zadobila smrtonosne povrede u saobraćajnoj nesreći u tunelu Pont de l'Alma u Parizu.

U sredu je princ Hari kritikovao kraljevsku porodicu, jer mu nije pružila dovoljnu podrške nakon njene smrti.

- Izgubiti mamu u tako mladoj dobi, traumu koju sam imao, nikada nisam bio svestan koliko je velika. Nikada se o tome nije razgovaralo i nisam baš pričao o tome ni sa kim".

Hari kaže da je potisnuo svoje emocije "kao što bi to učinila većina mladih".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.