Konačno je otkriven partner Marije Petronijević sa kojim uživa u seoskom životu FOTO

Izvor: B92, 05.Okt.2022, 11:24

Konačno je otkriven partner Marije Petronijević sa kojim uživa u seoskom životu FOTO

Glumica Marija Petronijević potpuno se povukla iz javnog sveta i posvetila životu na selu. Iako je duže vreme krila svog muža od očiju javnost, sada se, konačno, saznalo ko je muškarac koji je ukrao njeno srce.

Reč je o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku sa kjim ima i dete. Milinko je iskoristio svoje društvene mreže kako bi obelodanio svoju vezu sa našom glumicom, a kako se vidi iz komentara mnogi su, takođe, bili iznenađeni njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postupkom. Zajedničku fotografiju sa Marijom, IT stručnjak je objavio na svom Instagramu, a komentari su "pljuštali" sa svih strana.

Srpska glumica čuva ovce i poručuje: "Ja sam iz zapadne Srbije, volim sebe ovakvu kakva sam"

"Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par...", samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.

Podsetimo, Marija je pre neko vreme otkrila sitne detalje o svom partneru, ali njegovo ime i prezime nikad nije spoemula u medijima...Sve do danas... "Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja", rekla je ona jednom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.