Konačno je kucnuo čas da se ŽELJE OSTVARE:  U NEDELJU UJUTRO Mesec ulazi u znak Jarca - ovo je PREPORUKA astrologa

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 18:36

Konačno je kucnuo čas da se ŽELJE OSTVARE: U NEDELJU UJUTRO Mesec ulazi u znak Jarca - ovo je PREPORUKA astrologa

Donosi nam i stabilnost u emocijama, i završetak bitnih poslovnih projekata

Od nedelje ujutro Mesec ulazi u znak Jarca, što će doneti stabilnost u emocijama ali i posvećenost i veći intenzitet.

Možete biti povučeniji, delovati hladno i distancirano drugim ljudima.

Možete osećati usamljenost čak i kada ste okruženi masom. Zapravo ste samo ozbiljniji, opterećeni izvesnim brigama, problemima kao i dugoročnim planovima za budućnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iz tog razloga potrebna vam je osama kako bi ste se mogli posvetiti važnim projektima i zadacima. To je i preporuka ovog dana.

Latite se najtežih obaveza i projekata. Imaćete potreban fokus i disciplinu da započnete ali i privedete do kraja projekte započete ovog dana. Lakše vam pada da se nečega odreknete, nekog zadovoljstva ili užitka. Kritika vam smeta. - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.