Konačno UJEDINJENJE!? - Princ Hari progovorio o odnosu sa ocem kraljem Čarlsom, ovo je totalni obrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 17:26

Konačno UJEDINJENJE!? - Princ Hari progovorio o odnosu sa ocem kraljem Čarlsom, ovo je totalni obrt

Bolest kralja je ujedinila celu porodicu.

Raste tenzija u Britaniji nakon vesti da je kralj Čarls bolestan. Nakon ove vesti pokrenula su se mnoga pianja, ali i jedno koje je i ranije bilo u fokusu, a to su narušeni odnosi unutar kraljevske porodice.

Podsećamo da je princ Hari napustio rodnu Britaniju, zajedno sa suprugom Megan Markl i trenutno sa decom žive u Americi.

Međutim, čim je saznao strašne vesti, vojvoda od Saseksa uputio se u rodnu Britaniju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa svetski mediji spekulišu da je odnos princa Harija i kralja Čarlsa posle susreta sve bolji.

U razgovoru za „Dobro jutro, Ameriko“, u petak, Hari je, govoreći o porodici, otkrio zanimljive detalje:

- Volim svoju porodicu.

Princ Hari bi bio voljan da se vrati kraljevskim dužnostima - ako bi kralj Čarls III to od njega zatražio, prenosi "Page Six".

Nakon vesti o bolesti kralja Čarlsa, njegov odnos sa mlađim sinom Harijem je dosta bolji, a došlo je i do susreta u Klarens Hausu.

Hari je u emisiji otvoreno govorio i o očevoj dijagnozi.

- Razgovarao sam s njim. Uskočio sam u avion i otišao da ga vidim čim sam mogao. Vidi, ja volim svoju porodicu. Činjenica da sam uspeo da uđem u avion i odem da ga vidim i provedem vreme sa njim, zahvalan sam na tome - rekao je.

Što se tiče toga da li bi Čarlsova bolest mogla da ima "ujedinjujući efekat" na kraljevsku porodicu, Hari je rekao:

- Apsolutno. Da, siguran sam. Svakodnevno vidim kako se porodice okupljaju kada je teško.

Da li će ovaj događaj u potpunosti ujediniti porodicu i navesti Harija da se vrati kraljevskim dužnostima i da li je realno da se tako nešto uopšte dogodi, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.