Kombinacija BELOG LUKA i ove DVE NAMIRNICE najefikasnija je u JAČANJU IMUNITETA, reguliše šećer i cirkulaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 10:50

Kombinacija BELOG LUKA i ove DVE NAMIRNICE najefikasnija je u JAČANJU IMUNITETA, reguliše šećer i cirkulaciju

Pravo je vreme da radite na jačanju odbrambenog sistema!

Kombinacija ove tri namirnice eliminisaće masne naslage, ali i ubrzati vaš metabolizma, kako biste se oslobodili štetnih toksina iz organizma. Beli luk, limunov sok i maslinovo ulje, predstavljaju jednu od najboljih kombinacija, kako za imunitet, tako i za gubitak kilograma.

Kombinacija belog luka i limuna, reguliše šećer u krvi, redukuje broj triglicerida u krvi, poboljšava cirkulaciju, reguliše loš holesterol, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali u isto vreme podiše i nivo dobrog holesterola.

Ova kombinacija izbacuje toksine iz organizma i jača imunitet.

Priprema:

Iseckajte beli luk, dodajte vodu, limunov sok i maslinovo ulje. Dobijenu smesu ostavite da odstoji oko 20 minuta. Promešajte i procedite u šolju. Po želji možete dodati med ili javorov sirup.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRIRODOM DO VITKE LINIJE: Uz pomoć ove 3 namirnice izbacićete sve TOKSINE I ISTOPIĆETE MASNE NASLAGE NA STOMAKU (RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022

Kombinacija ove tri namirnice eliminisaće masne naslage, ali i ubrzati vaš metabolizma, kako biste se oslobodili štetnih toksina iz organizma..Beli luk, limunov sok i maslinovo ulje, predstavljaju jednu od najboljih kombinacija, kako za imunitet, tako i za gubitak kilograma...Kombinacija belog luka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.