Komad odeće koji nikad ne treba da perete: Toga se pridržava i Viktorija Bekam

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 14:55

Komad odeće koji nikad ne treba da perete: Toga se pridržava i Viktorija Bekam

Stručnjaci kažu da ih pranjem samo uništavate, a sigurno ne želite da ovaj komad odeće brzo "bacite".

Čip Berg, šef najpoznatijeg brenda farmerki na svetu - Levi's, otkriva da svi koji peru svoje farmerke prave veliku grešku.

Smatra da farmerke nikako ne bi trebalo prati, a s njim se navodno slažu i drugi modni stručnjaci.

"Svaki pravi ljubitelj farmerki reći će vam da ih nikad ne perete, jer ćete ih samo brže uništiti", izjavio je za CNN te >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priznao da on svoje farmerke nije oprao 10 godina.

Za sve one koje brinu neprijatni mirisi i bakterije, kaže da je moguće vratiti im svežinu samo provetravanjem, te dodao da je pranje dozvoljeno samo u slučaju fleka, kada Berg predlaže ručno pranje.

Dakle, u veš-mašinu - nikako, a ovim savetima se vodi i Viktorija Bekam, koja je u intervjuu za magazin Elle otkrila da takođe nikada ne pere farmerke.



Da li vi perete svoje?


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.