Koliko seksepilna može da bude ova žena? Retko je viđamo u izazovnim izdanjima, a sada... FOTO

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 09:39

Koliko seksepilna može da bude ova žena? Retko je viđamo u izazovnim izdanjima, a sada... FOTO

Je mnoge ostavila bez teksta.

En Hatavej nedavno je prisustvovala reviji modne kuće "Versače" u okviru Nedelje mode u Milanu, a prisutne goste je prijatno iznenadila svojim modnim izborom.

Jedna od omiljenih glumica je za tu priliku nosila strukiranu haljinu od kože koju potpisuje, upravo, "Versače", a deo je kolekcije za jesen/zimu 2024. godnu.

Crvena boja toalete naglasila je njenu prirodnu lepotu, a većina je prijatno iznenađena činjenicom da 41-godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << En poseduje ovoliki seksepil.

S obzirom da smo do sada imali priliku da je vidimo u svedenijim, možda i po malo dosadnim odevnim kombinacijama, ova je pravo osveženje za oči posmatrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.