Koja senka odgovara kojoj boji očiju?

Izvor: S media, 28.Apr.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koja senka odgovara kojoj boji očiju?

Boja očiju diktira koju senku bi trebalo da koristite da biste ih istakli. naravno, možete uvek da isprobare neke nove nijanse, eksperimentišete sa neobičnim spojevima i zabavite se modernim jarkim nijansama. Ali ukoliko ostanete u okviru pravila koja boja najviše odgovara oku, nećete morati da brinete da izgledate kao kraljica srca iz Alise.

PLAVE OČI

Za svaki dan: tamnosiva, siva, ljubičasta, tamnoplava (ukoliko je tamnija od oka, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << čini boju izraženijom), crna (pomešajte je sa jasnom plavom za efekat “smoky eyes”).

Večernji šik: srebrna, tirkizna, tamnoružičasta (otvara plavetnilo bilo koje nijanse očiju).

ZELENE I KESTENJASTE

Šminkom do savršenog tena

Frizura i šminka skidaju kilograme

Predivne usne za dva minuta

Za svaki dan: braon, boja kajsije, purpurna, boja šljive, tamnosmeđezelena ili jarkozelena (zato što su obe boje iz iste zelenkaste familije, pa im zelena čini oči svetlijim).

Večernji šik: zlatna, sjajna, limunzelena, veoma svetlo zelena, purpurna.

BRAON OČI

Za svaki dan: bronzana, bakarna, šampanj (svetloroze što vuče na kajsiju), braon, bež, smeđezelena (svetlije nijanse za naglašenost).

Večernji šik: boja mandarine, kraljevskoplava, jarkoružičasta, limunzelena (kontrast naglašava braon boju).

SVE BOJE OČIJU

Za svaki dan: mornarskoplava ili boja uglja za bazu ili definiciju, svetloplava za naglašavanje.

Večernji šik: srebrnosjajna senka čini oko oštrijim.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Koja senka odgovara kojoj boji očiju?

Izvor: medio.rs, 28.Apr.2011

Boja očiju diktira koju senku bi trebalo da koristite da biste ih istakli. naravno, možete uvek da isprobare neke nove nijanse, eksperimentišete sa neobičnim spojevima i zabavite se modernim jarkim nijansama. Ali ukoliko ostanete u okviru pravila koja boja najviše odgovara oku, nećete morati da...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.