Kod nje nema fotošop lepote – ona slavi raskošne obline i telo sa celulitom FOTO

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 08:52

Kod nje nema "fotošop" lepote – ona slavi raskošne obline i telo sa celulitom FOTO

Influenserka i model Kara Del Toro pojavila se na premijeri filma The Mother u Los Anđelesu. Mnogi su ocenili da je ovo izdanje veoma smelo za crveni tepih.

Njen odevni izbor pao je na haljinu od rastegljive lik sa dubokim šlicem, ali i još nekoliko hrabrih proreza koji su otkrivali dosta doga. Sandalama na platformu i zlatnim minđušama je zaokružila izgled.

Manekenka je poznata po tome što ruši standarde "fotošop" lepote i jasna je u tome da želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokaže stvari onakve kakve jesu. U više navrata je isticala da ima celulit i da se ne brine oko toga: "Da, imam celulit, naročito je vidljiv kada sedim i ne pada mi na pamet da to fotošopiram", rekla je jednom prilikom.

Kara je učestvovala na mnogim revijama i reklamirala brendove koji u svom fokusu stavljaju veš i bikinije i bila je veoma zapažena na revijama Bra Talk-a i Lounge Swimwear Bikini Fashion Show-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.