Kloi Kardašijan: Srce mi se slama na pomisao da neću moći da budem u drugom stanju

Izvor: B92, 15.Maj.2021, 14:49

Kloi Kardašijan: "Srce mi se slama na pomisao da neću moći da budem u drugom stanju"

Kloi i dečko Tristan razgovarali su i s terapeutom, specijalistom za zamensko majčinstvo.

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan (36) zajedno s dečkom košarkašem Tristanom Tompsonom (30) planira da proširi porodicu. Par pred sobom ima tešku odluku, jer kako su joj doktori saopštili njena trudnoća bi bila visokorizična.

O ovoj temi, kao i surogat majkama, polemisalo se u nedavnim emisijama "U korak sa Kardašijanima" i gledaoci su imali priliku da vide kroz šta par >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prolazi.

"Postoji šansa od 80 posto da ću imati spontani, a što mi se skoro dogodilo i na početku prve trudnoće", rekla je Kloi. Jedna od opcija je surogat majka, ali je dodala je da je pomisao "kako više nikad neće biti trudna plaši": "Uživala sam u trudnoći. Srce mi se slama na pomisao da to neću moći ponovno iskusiti - priznala je."

Kloi i dečko Tristan razgovarali su i s terapeutom, specijalistom za zamensko majčinstvo: "To je velika obaveza, celo novo poglavlje, ali mi smo tim i možemo to" rekao je košarkaš.Razgovarali su o tome da postoji mogućnost da dobiju i blizance, što ju je obradovalo:

"Ako smo blagoslovljeni s više dece, to je Božja odluka, tako da smo u redu s tim", rekla je Kloi. Ostala zatečena kad je terapeut rekao da njihova surogat majka možda neće biti uredu s tim, jer "zamenske majke, koja ima pravo da prekinu trudnoću".

"Nisam stvarno povezala da iako je njeno telo i moja beba, da bi ona mogla da donese takvu odluku. Znala sam da je njeno telo, ali ne i da je njen izbor, što je vrlo naivno i ovo mi je otvorilo oči", kazala je.

Podsetimo da nakon velikog skandala između Kloi, Tristana i Džordin Vuds (23) 2019. godine, Kloi je odlučila da oprosti prevare i pusti oca svoje ćerke Tru (3) ponovo u svoj život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.