Kim se i ZVANIČNO RAZVODI od Kanjea, a evo koliko će je taj RAZVOD KOŠTATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2021, 21:43

Kim se i ZVANIČNO RAZVODI od Kanjea, a evo koliko će je taj RAZVOD KOŠTATI!

Kanje i Kim zajedno imaju imovinu koja je vredna oko 70 miliona dolara.

Prema pisanju Forbsa, Kim Kardašian trenutno je najbogatija članica Kardašain-Džener porodice. Njeno bogatstvo je procenjeno na oko 780 miliona dolara, ali to bi se uskoro možda moglo promeniti.

Naime, nakon službene objave da se razvodi od repera Kanjea Vesta, njen novčanik bi se mogao malo smanjiti.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kanje i Kim zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju zajedničku imovinu koja je vredna oko 70 miliona dolara. To uključuje zajedničke nekretnine, oko 5 miliiona dolara vredna umetnička dela, nakit vredan i do 3,2 miliona dolara i deonice koje trenutno vrede oko 300.000 dolara. Američki mediji pišu kako uskoro bivši bračni par trenutno radi na dogovoru oko podele zajedničke imovine, no, kome će koliko toga pripasti i koliko će Kim na kraju ove priče biti "siromašnija", to ćemo saznati tek nakon službenog razvoda.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ipak, verujemo kako je tih "nekoliko miliona" neće previše rastužiti, s obzirom da će joj i dalje ostati oko 700 miliona dolara na računu koje je zaradila potpuno sama svojim biznisom. Većina njenog novca dolazi od rijaliti emisije "KUWTK", vlastitih emojija i igrica koje je osmislila, te modnih i bjuti brendova.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.