Kim Kardašijan optužena za PREVARU! Pokušala je da proda unakaženu dizajnersku torbicu za 70.000 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 13:33

Kim Kardašijan optužena za PREVARU! Pokušala je da proda unakaženu dizajnersku torbicu za 70.000 evra!

'Zaglavljena je u 2010. kada su se fanovi klanjali poznatima i obožavali čak i njihovu prljavštinu. Neko mora da je vrati u realnost!' - zgranuti fanovi u potpunom šoku povodom skandaloznog ponašanja poznate rijaliti zvezde.

Opšte je poznata činjenica da se, pre nego što je stekla svoju masovnu slavu, Kim Kardašijan bavila čišćenjem i organizacijom ormara poznatih. Naime, tada ambiciozna i mlada Kim je, umesto da baci ili donira odeću poznatih za koju su oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smatrali da im više nije potrebna, preprodavala onlajn, zadržavši za sebe deo zarade i tako zarađivala džeparac.

Strast prema tom malom 'biznisu' ona je stekla još kao devojčica. Naime, njen otac, Robert Kardašijan, joj je kupio pet para luksuznih cipela marke 'Manolo Blahnik', čiji jedan par ne košta manje od 700 evra, za koje je ona smatrala da joj nisu potrebne i odlučila da ih preproda onlajn zaradivši tako, minimum, 2500 evra po paru.

Iako je danas Kim jedna od najuticajnijih i najbogatijih poznatih ličnosti, i čak je 2021. godine dobila status milijardera, ona nikad nije prestala da se bavi ovim, sada ipak, hobijem.

Međutim, rijaliti zvezda se našla na meti negativnih komentara nakon što je prešla granicu i na svoj sajt, preko koga preprodaje svoju polovnu odeću, okačila oglas za potpuno uništenu 'Hermès' torbicu, išaranu brojnim flekama od spreja za samopotamjivanje i ogrebotina.

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Torbica koja je nekad bila od čisto-sive aligatorske kože, sada je dobila prljave, bronzane tonove, ali njeno kritično stanje nije razlog iza celog skandala - to bi ipak bila cena ovog modnog detalja koja iznosi čak 69,995 evra!

- Kimin prljavi Birkin može biti tvoj za SAMO 70 hiljada dolara! - sarkastično je napisao užasnuti korisnik Reddit foruma.

- Ozbiljno koliko je očajna za novcem?! - dodao je.

Kim se još uvek nije oglasila povodom cele situacije, a torbica se još uvek može naći na njenom sajtu po nepromenjenoj i neprimerenoj ceni.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.