Kim Kardašijan PRE SVIH OPERACIJA: Tvrdi da lice NIKADA nije korigovala, ali ove FOTKE DOKAZUJU suprotno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 19:15

Kim Kardašijan PRE SVIH OPERACIJA: Tvrdi da lice NIKADA nije korigovala, ali ove FOTKE DOKAZUJU suprotno!

Starleta tvrdi da lice nikada nije korigovala kod hirurga.

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu, Kim Kardašijan, nikada nije pričala o estetskim korekcijama koje je tokom svih ovih godina radila, iako ju je lepota uvek dodatno krasila, ali svima je jasno da nije ostala prirodna.

Ono što su joj obožavaoci oduvek zamerali jeste njena prevelika zadnjica koju je postigla ugradnjom implantata, ali o njoj takođe nikada nije progovorila javno.

Kardašijanka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u poslednje vreme često hvali fotografijama iz mlađih dana, pa je tako nedavno izbacila još jednu fotografiju koja je pokrenula lavinu komentara.

 "Malena K. 2001.", napisala je Kardašijanka uz fotke s mora, koje su neverovatnom brzinom skupile preko 2 miliona lajkova.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Neki su bili oduševljeni njenim izgledom, dok su drugi oštro osudili njen izgled i to koliko se zapravo promenila.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

"Vidne su plastične operacije ne njenom licu", "Pored nova sredila je i vilicu i usta", "Ovde je bila puno lepša i prirodnija", "Sada je sva kao plastična lutka od botoksa i filera", neki su od komentara na njenu fotografiju.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Vidno je da je s godinama ubrizgala botoks i filere, a mnogi tvrde da je licu korigirala jedino nos. Pored toga nekoliko puta je podizala zadnjicu i u nju uradila implante, radila je korekciju grudi, a mnogi su sigurni da je izvadila i rebra da bi dobila uži struk.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.