Kerber hvata zalet, nepodošljive vrućine stižu – kako se obući kad je napolju +40 stepeni

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 12:24

Kerber hvata zalet, nepodošljive vrućine stižu – kako se obući kad je napolju +40 stepeni

U narednom periodu očekuju nas temerature i preko 40 stepeni. Evropu već uveliko trese toplotni talas nazvan "Kerber", pa kako da se lakše nosimo sa njim bar kad je odeća u pitanju.

Za početak, lagana letnja garderoba - haljine, suknje, majice, bermude treba da bude prvi izbor u kombinaciji sa sandalama ili papučama.

U obzir dolaze samo prirodni materijali, dakle pamuk, svila i lan. Birajte šire modele odeće, jer tako koža može da diše.

Ukoliko vam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dres kod ne dozvoljava da radite u ležernoj odeći, preporučujemo da dođete u laganoj kominaciji i da se presvučete na poslu.

Šešir i lepeza su obavezni, a kao glavi aksesoar navodimo flašu sa vodom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČAJEM PROTIV VRUĆINE Ovaj napitak možete piti svakodnevno i veoma je koristan leti, evo kako ćete uz pomoć njega prebroditi TOPLOTNI TALAS

Izvor: Blic, 15.Jul.2023

Najtopliji mesec 2023. godine narednih dana obeležiće temperature do 40 stepeni Celzijusa i osim već poznatih saveta da treba izbegavati boravak napolju u najsunčanijem delu dana, rashlađivati prostorije, ići u prirodu, šetati pored vodenih površina i kupati se u rekama, jezerima, morima i bazenima,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.