Kejt Midlton uvek nosi štikle sa osmehom! Otkrila je tajnu kako izdržava toliko u njima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton uvek nosi štikle sa osmehom! Otkrila je tajnu kako izdržava toliko u njima!

Lakše je nego što deluje...

Kejt Midlton, vojvotknjinja od Kembridža najčešće nosi bež cipele na štiklu, koje su takoreći postale i njen zaštitni znak. Osim u retkim slučajevima kada je na nekom neformalnijem događaju, Kejt uvek možemo videti u visokim potpeticama.

Sigurno ste se makar jednom zapitale kako je moguće da toliko izdrži u njima i to sa sve osmehom na licu.

Kako prenosi "Vanity Fair", vojvotkinjina tajna je u ulošcima za cipele. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

ŽENE, PAMET U GLAVU! Za muškarcem se plače, SAMO ako je mrtav... SUROVO, ali istinito!

Zapravo, Kejt već godinama u svake cipele, pre nošenja, stavlja uloške italijanske proizvodnje, napravljene od kvalitetne kože, koji joj pružaju udobnost i stabilnost.

Veoma je važno da se istakne kako radi o kožnim ulošcima, a ne silikonskim ili ulošcima napravljenim od tkanine, s obzirom na to da oni nisu dovoljno čvrsti kako bi stabilizovali stopalo.

Uložite u dobar par uložaka i sigurno ćete sebi mnogo olakšati.

Haljinu Jelisavete Orašanin će sve trudnice, ali i malo punije dame, OBOŽAVATI! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Karleuša na sebi ima kombinaciju vrednu kao prosečni automobil, šta mislite da je NAJSKUPLJE? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 12:21

Vredi li toliko?..Jelena Karleuša je neko ko mnogo polaže na modu i modne brendove. U nekoliko navrata je izjavila da je to njena velika ljubav, podjednako velika kao i pevanje i da bi čak jednog dana volela da može i time da se profesionalno bavi...Stoga ne čudi što njene kombinacije iznose i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.