Kejt Midlton je kraljica nonšalancije – za to je zaslužan blejzer FOTO

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 12:44

Kejt Midlton je kraljica nonšalancije – za to je zaslužan blejzer FOTO

U neformalnoj atmosferi, u dnevnoj, ali i večernjoj varijanti blistala je ona - princeza od Velsa.

Dan nakon svečane ceremonije krunisanja u Vestminsterskoj palati, u zamku Vindzor britanska kraljevska porodica provela je opušteniji dan, a slavlje se nastavila duboko u noć.

Kejt Midlton je za dnevnu šetnju izabrala odevnu kombinaciju s dozom nonšalancije. Naime, svetlo plavi blejzer je uparila sa pantalonama i popularnim Veja patikama.

U okviru kompleksa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vindzor, prvi put u istoriji održan koncert, na kom su nastupili Keti Peri, Lajonel Riči i Take That, a Kejt je tada, u večernjim satima, bila na visini zadatka. Crveni komplet je bio pun pogodak, a posebno se istakao asimetričan Aleksandar Mekvin blejzer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.