Kejt Midlton PODVRGNUTA HITNOJ OPERACIJI STOMAKA! ABDOMINALNA HIRURGIJA se primenjuje kod ovih OZBILJNIH STANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 18:43

Kejt Midlton PODVRGNUTA HITNOJ OPERACIJI STOMAKA! ABDOMINALNA HIRURGIJA se primenjuje kod ovih OZBILJNIH STANJA

Vest da je Kejt Midlton primljena u bolnicu zbog operacije abdomena potresla je mnoge fanove koji prate svaki korak kraljevske porodice. Njen potparol je obavestio zabrinutu javnost da je operacija prošla uspešno, kao i da princeza od Velsa želi da zadrži svoju privatnost i detalje procedure. On je takođe naglasio da je čeka oporavak od 10 do 14 dana u bolnici, a da će nakon toga biti puštena kući. Međutim, navodi se i da se neće skorije vratiti svojim dužnostima. Evo zašto je Kejt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaista operisana

Očekuje se da će princeza od Velsa ostati u privatnoj londonskoj bolnici do dve nedelje nakon što je bila podvrgnuta "planiranoj operaciji abdomena", saopštila je Kensingtonska palata.

Kejt Midlton (42) primljena je juče u Londonsku kliniku zbog operacije stomaka i trenutno se oporavlja od "uspešne" operacije. Očekuje se da će buduća kraljica ostati u bolnici 10 do 14 dana i malo je verovatno da će nastaviti sa javnim dužnostima do posle Uskrsa. Njena želja je da njeni 'lični medicinski podaci ostanu privatni'.

Ne zna se tačno koju proceduru je Kejt podvrgla, ali Palata je potvrdila da stanje nije bilo kancerogeno.

Zvaničnici su rekli: - Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza od Velsa primljena je juče na Londonsku kliniku na planiranu operaciju abdomena. Operacija je bila uspešna i očekuje se da će ostati u bolnici deset do četrnaest dana, pre nego što se vrati kući da nastavi sa oporavkom .

Šta je abdominalna hirurgija?

Stomak koji se često naziva i abdomen predstavlja prednji deo trbušnog segmenta trupa. Sadrži mnoge vitalne organe, uključujući želudac, tanko crevo, debelo crevo, jetru, pankreas, matericu, jajnike, bubrege i bešiku. Abdominalna hirurgija predstavlja zasecanje tkiva stomaka, što omogućava hirurgu da vidi vaše karlične organe. Možete se podvrgnuti tome iz više razloga.

Prema NHS-u, abdominalna hirurgija - poznata i kao laparotomija - može se koristiti ili kao istraživačka procedura koja pomaže u dijagnosticiranju vašeg stanja ili kao tretman za zdravstveni problem. Kao i kod svih operacija, postoje rizici. Prednosti uključuju dijagnozu, popravku oštećenja i lečenje stanja.

Zašto je princeza Kejt imala operaciju?

Kensingtonska palata nije otkrila nikakve detalje o Kejtinoj operaciji i neće dati nikakva ažuriranja o zdravlju princeze od Velsa sve dok ne budu postojale "značajne nove informacije", ali je potvrđeno da stanje nije kancerogeno.

U izjavi se nastavlja: ​​- Na osnovu trenutnih medicinskih saveta, malo je verovatno da će se vratiti na javne dužnosti do posle Uskrsa. Princeza od Velsa ceni interesovanje koje će ova izjava izazvati. Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da zadrži što više normalnosti za njenu decu koliko je to moguće i njena želja je da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni.

- Kensingtonska palata će, stoga, samo davati najnovije informacije o napretku Njenog Kraljevskog Visočanstva kada budu postojale značajne nove informacije koje treba podeliti. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje predstojeće angažmane. Nada se da će se vratiti što je pre moguće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanska kraljevska porodica: Kralj Čarls ide u bolnicu zbog benignog uvećanja prostate, princeza od Velsa operisala abdomen

Izvor: Danas, 17.Jan.2024

BBC U jednom danu, dve vesti o zdravstvenom stanju članova britanske kraljevske porodice – Kralj Čarls će sledeće nedelje biti smešten u bolnicu zbog lečenja uvećane prostate, a princeza od Velsa Kejt podvrgnuta je operaciji abdomena. Bakingemska palata saopštila je da je stanje Njegovog Veličanstva...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.