Kejt Hadson UHVAĆENA u Beogradu: Holivudska glumica TRENUTNO boravi u prestonici, a ovo je RAZLOG dolaska!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 10:48

Kejt Hadson UHVAĆENA u Beogradu: Holivudska glumica TRENUTNO boravi u prestonici, a ovo je RAZLOG dolaska!

Glumica je prošetala gradom, kupovala u prodavhnicama i slikala se sa prolaznicima.

Glumicu Kejt Hadson mogli smo da očekujemo da vidimo u nekoj seriji ili filmu, na društvenim mrežama kako šeta nekim crvenim tepihom, ali u Beogradu sigurno niko nije očekivao da je vidi.

Naime, ona je došla u srpsku prestonicu kako bi snimala film "Nož u leđa" zajedno sa Danijelom Krejgom koji je takođe već neko u Srbiji.

Dobro sakrivena ispod maske, Kejt Hadson >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u četvrtak popodne šetala centrom Beograda, kupovala u prodavnicama, a pristajala i sa osmehom da se fotografiše.

A post shared by Marija Djurovski (@marijadjurovski)

Ona je ušetala u jedan prestonički lokal, verovatno ne misleći da će je pod maskom neko prepoznati, ali se onda desio obrt. Radnici i vlasnica lokala su odmah shvatili o kome se radi, te je nastala prava pometnja i želja za fotografijom, što ona je to rado prihvatila, pa čak i porazgovarala sa njima.

Oduševljenje nisu krili i na svom Instagram profilu su odmah podelili fotografiju sa holivudskom zvezdom i pohvalili se ovim ternutkom koji se događa samo jednom u životu.

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Pored Danijela Krejga, Kejt u nastavku filma "Nož u leđa" (Knives Out) koji se snima u prestonici glume i Edvard Norton, Žanel Mone, Itan Hok, Džejda Pinket Smit, Dejv Batista i drugi.. Svi naši filmski radnici angažovani na filmu, kao i u svim prethodnim slučajevima kada je neki holivudski film sniman kod nas, potpisali su ugovore o tajnosti, odnosno, obavezani su da nikakve informacije ne otkrivaju o glumcima i snimanju, jer im u suprotnom slede otkazi i kazne. Tako je poznato malo detalja o dolascima glumaca, kao i koliko dana će ostati u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.