Kejt Apton vežba u bazenu FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 08:33

Kejt Apton vežba u bazenu FOTO/VIDEO

Bila je poznata po svojim raskošnim oblinama, a po izboru magazina "Maksim" proglašena je 2018. godine za najseskipilniju ženu na svetu. Redovno održava liniju vežbanjem, a sada imamo priliku da vidimo koje su to vežbe u pitanju.

Trener Ben Bruno je na svom Instagram profilu podelio snimak slavne manekenke Kejt Apton koja veža u bazenu.

Održava svoju liniju zahtevnim vežbama u vodi: "Osećam to! Moje ruke će biti nabildovane", kaže kroz osmeh Kejt u videu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ben, koji inače trenira slavne ličnosti kao što su Džesika Bil i Čelsi Hendler, ispod video je napisao da "pobeđuju vrućinu, ali i vežbaju" i da "vežbe u bazenu deluju lako, ali su veoma teške".

Kejt je u više navrata izjavljivala da režba redovno i vodi računa o svom izgledu, a konačno smo imali priliku da vidimo kako izgleda bar deo njenog treninga.

Podsetimo, pre tri godine manekenka je postala majka, smršala je i ne pojavljuje se tako često u javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.