Katastrofe iz Kana - izdanja koja su izazvala šok i nevericu FOTO

Izvor: B92, 19.Maj.2022, 12:03

Katastrofe iz Kana - izdanja koja su izazvala šok i nevericu FOTO

Verujemo da su ove slavne dame želele da se prikažu u najboljem svetlu, ali daleko su bile od toga.

Najveća imena svetske kinematografije trenutno borave u Kanu u kome se održava jedan od najpoznatijih filmskih festivala na svetu. Pored filma, bitan segment čuvene manifestacije jeste i moda - i pored impresivnih izdanja, postoje i ona koja izazivaju šok i nevericu.

Francuska manekenka Didi Stoun se nije proslavila haljini Roberta Kavalija. Kreacija je u donjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delu od satena, dok je u gornjem delu bila sačinjena od svojevrsne mreže sa zlatnim ružama.

Pevačica Talilu Storm pojavila se u kreaciji brenda Yanina Couture spoj jarkih boja - žute i roze u kombinaciji sa svetlo plavom i tom prevelikom mašnom jednostavno ne funcioniše.

Turska diva Merjem Uzerli iliti Hurem pojavila se takođe u kreaciji brenda Yanina Couture. Svetloplava haljina sa ljubičastim akcentima bi možeda i prošla, ali predimenzinirani rukavi govore da je "doletela" u Kan.

Prvo je otvorila letnju sezonu u Crnoj Gori, a onda je "sletela" u Kan FOTO

Glumica Frederik Bel je pokušala da izgleda raspošno - njena toaleta, napred kratka, a sa velikim šlepom od tila, na momente podseća na paunov rep.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.