Katarina je još jedna žrtva lažnog estetskog hirurga! UNAKAZIO joj usne, a spasilo je 15 operacija! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 12:28

Katarina je još jedna žrtva lažnog estetskog hirurga! UNAKAZIO joj usne, a spasilo je 15 operacija! (VIDEO)

Užasno iskustvo.

Katarina Lijović iz Zagreba završila je na operaciji kod lažnog hirurga Save Kneževića iz Beograda. On je operisao godinama u centru Beograda bez ikakvih kvalifikacija, i unakazio ko zna koliko pacijenata.

- Sve je krenulo mojim ulaskom u tridesete, htela sam na antiejdžing tretmane hijaluronom. Dečko i ja često idemo u Beograd, smatramo ga drugim domom, moja doktorka je bila na odmoru, a htela sam malo da osvežim usne. Moja doktorka kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vratila, videla je da to nije hijaluron. Odmah - hitna operacija - ispričala je ona.

- Imam puno prijatelja u Beogradu, a u Zagrebu više nije praksa da se ovo radi, silikon je prevaziđen. Odbili su me dvoje u Zagrebu, rekli su mi da to ne rade. Nisam odmah išla kod njega, malo sam proučavala ko to kod vas radi, to je rutinska intervencija. Pogledala sam Instagram stranicu, tagovao je poznate ličnosti sa srpske estrade, pa antiejdž, pa matične ćelije... Ja sam se kroz tri nedelje istraživanja njemu javila. On je biopolimer krao od doktora iz Azerbejdžana - ispričala je Katarina.

- Pitala sam ga kada sam pogledala slike, pišem na preporuku, imam biopolimer i hoću da ga izvadim, imam velike infekcije. Rekao mi je da dođem na konsultacije, video je upalu i infekciju i rekao da će rešiti.

Katarina se zaputila u Beograd, gde kaže da je bila impresionirana prostorijama lažnog doktora.

- Prelepa ordinacija, diplome po zidovima, u čekaonici je čak bila jedna poznata ličnost sa vaše estrade, ja sam se i slikala s njom. Na dan same operacije je isto bilo ljudi. Njegova majka me je dočekala s pravim upitnikom, kao kod pravog lekara, da li imam neke probleme, autoimunu bolest... Sve je izgledalo super, njegove pre-posle slike, to je sve bilo ukradeno - rekla je ona.

Bilo je potrebno čak 15 operacija da bi se Katarinino stanje stabilizovalo.

Evo šta je ona sve još ispričala:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.