Kardašianka ima NOVOG DEČKA? 12 godina je MLAĐI od nje i izgleda SAVRŠENO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 17:54

Kardašianka ima NOVOG DEČKA? 12 godina je MLAĐI od nje i izgleda SAVRŠENO!

Privatnost joj je inače na prvom mestu.

S obzirom na to da je najstarija od sestara Kardašian koja je odustala od snimanja rijalitija "U korak sa Kardašanima" koji ih je proslavio, i to zato što više nije htela svoju intimu da izlaže javnosti, ne čudi što 41-godišnja Kortni Kardašian već neko vreme ne govori o svom ljubavnom životu.

A post shared by ...All about fashion 🖤 (@flashingfashionn)

Tako još nije jasno u kakvu je odnosu sa manekenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Faijem Kadrom, sa kojim je prošog meseca snimljena u centru Los Anđelesa.

Poznato je da je 29-godišnji Fai dugo godina prijatelj njene najmlađe sestre Kajli, i da se sve češće druže nasamo. Pre njega imala je dečka Džonsa Bendjimu, sa kojim je od 2016. do ove godine često raskidala.

Njena najveća ljubav ipak Skot Disik sa kojim ima troje dece - desetogodišnjeg Mesona, osmogodišnju Penelope i petogodišnjeg Reina, a razišli su se 2015. godine.

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.