Kao da su se DECA ZAIGRALA - Adrijana Lima pokazala NOKTE i svi se pitaju Ideš li ti, ženo, na manikir?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 16:58

''Kao da su se DECA ZAIGRALA'' - Adrijana Lima pokazala NOKTE i svi se pitaju "Ideš li ti, ženo, na manikir?"

Toliko ima trendova u manikiru i za ovu i narednu prolećnu sezonu. Mimo toga, svoje nokte možete da ukrasite na milion načina u skladu sa svojim stilom odevanja ili još konkretnije, u skladu da određenom prilikom. Pritom, klasičan izgled poput crvenih noktiju ili krajnje odmeren kao što je providan lak ili onaj u boji kože ne gube na popularnosti. Čuvena manekenka Adrijana Lima pak voli sasvim drugačiju varijantu - više nego upadljiv stil koji je pritom prilično fleksibilan, evo zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega.

Kakav manikir je odabrala, Adrijana Lima pokazala je sinoć na Instagram storiju. Nokti su u tirkiznoj boji i pritom se radi o metalik nijansi. Nokti su tako sređeni da ostavljaju utisak 3- D manikira, i potpuno odkaču od svih diskretnijih verzija.

Mogu da budu prilično zanimljivo rešenje uz sportsku ili sportsko-elegantnu odevnu kombinaciju kakvu i Adrijana Lima nosi na ovoj fotografiji. I da tako budu čak i centralan detalj modnog izdanja. Ali "slažu se" i sa potpuno elegantnim odevnim kombinacijama. Iako može delovati da je tirkiznu teško uklopiti sa ostalim bojama, uz nju pristaje širok spektar kolorita - i bela, i crna, i ostale niajnse plave boje, roze boja. A ukoliko dobro odaberete desen, neće "odskakti" ni od šarene odeće.

Kada je reč o prolećnim trendovima na polju manikira, popularan je fancuski manikir u brojnim nijansama - sa zlatnim, crvenim i nežnoplavim krajevima a predlaže se i onaj u duginim bojama odnosno za svaki nokat drugačije rešenje.

Објава коју дели Adriana Lima (@adrianalima)

Trendovi su i crveni nokti, manikir u "mlečnim" prirodnim bojama, ružičaste nijanse, žuti nokti i oni u boji breskve (peach fuzz).

Srbija Danas/Blic Žena/J.Š.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.