Kako tašna otkriva ličnost žene?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2011, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako tašna otkriva ličnost žene?

Odavno je poznato da odelo ne čini čoveka, ali dosta otkriva o njemu. Stručnjaci kažu da se ličnost žene može pročitati na osnovu torbe koju nosi.

Verovali vi ili ne ali na Fejsbuku postoji i aplikacija koja vam pomaže da, prema izgledu vaše tašne otkrijete kakvi ste zapravo.

Ako je vaša torba jedna od ovih pročitajte šta ona kaže o vama

Hobo torba - kreativna osoba

Hobo je zaobljena torba koja se nosi na ramenu.

Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je ova tašna vaša omiljena onda ste najverovatnije osoba koja ima mnogo hobija i različita interesovanja, pa volite da uvek pri ruci imate mnogo stvari, a to vam ovakva torba i omogućuje.

Verovatno ste i veoma kreativna osoba, puna ideja i večni lovac na savršenstvo.

Satčel torba - velikodušna osoba

Satčel je vrsta tašne koja pored manje ručke ima i dužu, tako da je možete nositi u ruci ili preko ramena. Žene koje nose ovakve torbe su tople, ali i odlučne. Ljubazne su i velikodušne, ali sve dok ne osete da ih neko iskorišćava. One znaju šta žele, a kroz život vole da putuju bez previše stvari, jer su uvek u pokretu i tačno znaju kako da iskoriste dan.

Ukoliko u vašem ormanu ima samo cipela sa potpeticama, bez obzira na njihovu visinu, stručnjaci bi vas opisali kao samouverenu ženu, svesnu svoje seksualnosti, ženstvenosti i moći. Dame koje često biraju salonke vrlo su umerene, ne vole eksperimente i neizvesnost. Ozbiljne su, ali ponekad i stroge. To je omiljena obuća pravnica, ekonomista i žena koje se bave investicijama.

Bouling torba - samostalna devojka

Zaobljena torba sa kratkim ručkama je nerazdvojni prijatelj žena čiji je dan pretrpan sastancima, ručkovima sa prijateljicama, nekim izletom ili odlaskom u pozorište. Ova tašna je kao stvorena za samostalnu ženu koja bez ičije pomoći hrabro korača u novi dan. Vi ste draga osoba puna ljubavi, što znači i da imate mnogo prijatelja.

Klač torba - odlučna osoba

Klač tašne podsećaju na pismo i zatvaraju se jednim klikom, a namenjene su devojkama koje se vezuju za omiljene stvari i vole da ih drže blizu sebe. Pričljive su i velikog samopouzdanja, a uvek hodaju uspravno. Žena koja voli ovakve tašne je odlučna, ceni klasiku, a oko sebe ima krug bliskih i dugogodišnjih prijatelja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.