Kako skuvati špagete u tiganju za 4 minuta

Izvor: UspešnaŽena.com, 16.Feb.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako skuvati špagete u tiganju za 4 minuta

Kada je u pitanju priprema testenine, na pamet pada poznata i više puta isprobana instrukcija: nasuti vodu u šerpu, prokuvati, ubaciti testeninu…

Ali, kako se ispostavilo pripremiti savršene, neraskuvane špagete, možete i na drugi način. Pri tome ćete uštedeti vreme, trud i vodu. Špagete ćete pripremiti  dva puta brže.

Pogledajte kako:

Ovaj način garantuje da testenina neće biti lepljiva, i biće dobro skuvana. Pošto se priprema odvija u tiganju, >> Pročitaj celu vest na sajtu UspešnaŽena.com << nećete zaboraviti da svoju testeninu  na vreme izvadite iz vode, čime ćete izbeći da se raskuvaju.

Nastavak na UspešnaŽena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UspešnaŽena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UspešnaŽena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.