Kako se pravi griz? Ni iskusnim domaćicama ne uspeva uvek, a tajna je u količini sastojaka

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 10:05

Kako se pravi griz? Ni iskusnim domaćicama ne uspeva uvek, a tajna je u količini sastojaka

Koliko god neka jela ili poslastice delovale jednostavno da se naprave, postoje situacije i kada vam ne uspeju. Takav je slučaj i sa grizom.

Možete da budete iskusna domaćica, ali ako nikada niste pravili neko jelo, može da se desi da negde pogrešite. Takav je slučaj i sa grizom.

Ovo je vrlo jednostavna poslastica koju jedemo ceo život, ali moraju da se ispoštuju tačne mere kako bi ona uspela. Često se dešava da sipata manje griza ili manje mleka, pa morate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da popravljate.

Ali, ako se držite ovog recepta ne postoji šansa da ne uspe. Ono što je bitno da znate jeste da na 100 ml mleka uvek ide 1 ravna kašika griza i pola kašike šećera.

Sastojci:

Priprema:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.