Kako sakriti celulit?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2018, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako sakriti celulit?

Celulit je noćna mora za ženski pol. Pomorandžina kora u 21. veku ne bira godine. Napada devojke i dame u godinama i ne može da se otera ni puškom.

Dok pripadnice nežnijeg pola kukaju ispred ogledala, podvrgavaju se kojekakvim vojničkim dijetama i znoje se u teretani, stilisti na internetu otkrivaju na koji način pomoću trikova mogu da prikriju brazde po butinama i zadnjici.

Specijalni steznici koji podsećaju na veš iz srednjeg veka su tajna većine slavnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dama kada žele da stegnu nedostatke na pozadini. Pevačica Bijonse ove "biciklističke" rado nosi ispod kostima na nastupima kako bi joj noge delovale vitke i bez nepoželjnog celulita.

Ko ima vešte ruke može da našminka noge tako da deluju kao da su od stakla. Za ovu avanturu im je potrebna tonirana krema, bronzer i hajlajter. Kada završe sa šminkanjem tela, sve nesavršenosti su sakrivene.

Znalci kažu da su najveći spas u prikrivanju celulita farmerice. Džins je dovoljno čvrst da ne odaje utisak da dama nije u formi a opet daje figuri prirodnu formu. Mora samo da se vodi računa da se ne kupe farmerke koje su preuske da se ne bi stvorili pregibi i valovi na butinama.

Dame koje zbog prirode posla moraju da nose suknje i haljine ako uoče opuštenu kožu i pomorandžinu koru na kritičnim mestima odmah se hvataju za glavu. Stručnjaci za odevanje savetuju da potraže pomoć u kupovini kvaitetnog unihopa. Čvrste čarape sa likrom ili bez nje mogu da zabašure celulit i prvidno učine da noge deluju besprekorno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.