Kako nosimo sandale na pertlanje

Izvor: B92, 13.Jul.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako nosimo sandale na pertlanje

Najpopularnije ovog leta su sandale, cipele i baletanke na pertlanje.

Cipele sa vezicama efikasno naglašavaju dužinu nogu i posebno su dobre u letnjem periodu - uz šorts ili sa kratkom haljinom.

Na primer, antilop cipele iz letnje kolekcije Aldo možete nositi ove sezone na nekoliko različitih načina i uvek ćete izgledati sjajno.

Sa suknjom ili šortsem

Popularan ovog leta, lagani šorts napravljen od tankog materijala koji se lako može zameniti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa suknjom izgleda sjajno u paru sa modernim cipelama na pertlanje. Ovu kombinaciju zajedno sa letnjim topom sa otvorenim ramenima, možete nositi i na nedeljom ručku, ili nekoj kućnoj zabavi.

Sa uskim pantalonama

Malo konzervativnija opcija za kancelarijski svakodnevni život - uske pantalone i cipele na pertlanje. One naglašavaju oštar poslovni stil, a možete nositii i letnji blejzer u svetlim tonovima. Idealan za intervju za posao ili važan poslovni sastanak!

Sa večernjom haljinom

Cipele sa vezicama izgledaju spektakularno sa koktel haljinom, ističući dužinu nogu. Ovog leta stilisti vole svetlost i romantične verzije haljina od šifona sa karnerima i naborima - uvezivanje samo upotpunjuju celokupno sanjivo raspoloženje.

Sa midi suknjom

Alternativa večernjoj haljini će biti bujna suknja od čipke ili satena dužina ispod kolena. Ukoliko ne volite obimne suknje, možete odabrati plise. Ova opcija izgleda najbolje kada se nosi sa kratkim večernjim topom u kontrastnoj nijansi.

Sa kombinezonom

Nalik suknjama i šortsevima, letnji kratki kombinezoni efikasno naglašavaju dužinu noge uz pomoć cipela sa visokom potpeticom i vezicama. Kombinezon je univerzalna stvar u letnjoj garderobi i uz pomoć aksesaora ćete stvoriti stil za svaki dan ili za večernje izlaske. U večernjim satima, kombinezon možete nositi sa klač torbom, a popodne sa šeširom sa širokim obodom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.