Kako je izgledala čuvena zloća iz Dinastije pre 35 godina? Kolins: Fotografija iz prošlosti

Izvor: B92, 25.Dec.2020, 16:46

Kako je izgledala čuvena "zloća" iz Dinastije pre 35 godina? Kolins: "Fotografija iz prošlosti"

Glumica Džoan Kolins rešila je da, pošto zbog epidemije koronavirusa ne može nigde da otputuje za Božić i praznike, na društvenim mrežama sa svojim pratiocima podeli stare fotografije.

Džoan Kolins (87) koju svet pamti po ulozi Aleksis u "Dinastiji", na Instagram je okačila fotografiju naslovne strane britanskog "Plejboja" iz 1983. godine.

Glumica je zanosna u jarkocrvenoj haljini sa dugačkim rukavicama iste boje. Dok zavodnički gleda u kameru, ruke drži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kukovima.

"Pošto nigde ne mogu da odem za Božić, evo je fotografija iz prošlosti", napisala je Džoan Kolins uz fotografiju.

Obožavaoci su je preplavili komplimentima u komentarima na fotografiju.

"Džoan je jedna od najlepših žena na svetu. Oduvek sam tako mislio, još dok sam kao tinejdžer gledao Dinastiju. Srećan Božić", napisao je jedan obožavatelj.

Ovu fotografiju Džoan Kolins je objavila u okviru dešavanja na svom profilu na Instagramu koji je nazvala "12 dana Božića", na kome će svakog dana objaviti jednu od omiljenih fotografija.

U sredu je objavila fotografiju u elegantnom blejzeru sa velikim naočarima za sunce.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.