Kako izabrati pravu olovku za obrve? Pratite ova tri saveta i nećete nikad pogrešiti

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 14:43

Kako izabrati pravu olovku za obrve? Pratite ova tri saveta i nećete nikad pogrešiti

Obrve su u poslednje vreme izuzteno važne.

Olovke, zajedno sa gelovima su dva naša najomiljenija proizvoda kada treba stilizovati obrve.

Ovi proizvodi popunjavaju sve praznine i ispravljaju greške/nedostatke u obliku, čineći da čak i najtanje obrve izgledaju punije i gušće. Ali, pre nego što kupite sledeću olovku za obrve, dobro je znati nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da napravite pravi izbor!

Tri saveta za izbor olovke za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obrve

1. Ako želite da postignete prirodan rezultat u svom izgledu, veoma je važno uložiti u olovku za obrve sa tankim vrhom, koja imitira efekat prirodnih dlačica, nudeći apsolutnu preciznost u njihovom formiranju i popunjavanju.

2. Dobro je da olovka koju ste odabrali ima ugrađenu četkicu na poleđini, jer to pomaže u ravnomernoj raspodeli i blendanju boje na obrvama.

3. Što se tiče nijanse, možete odabrati nijansu sličnu prirodnim dlačicama vaših obrva ili ako želite intenzivniji efekat, koji je u kontrastu sa vašom kosom, jednu ili dve nijanse svetlije/tamnije.

Ne zaboravite, osim toga, koliko će krajnji rezultat biti intenzivan ili prirodan, zavisi od načina i intenziteta kojim ćete naneti olovku na svojim obrvama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.