Kako iz veličine 46 ući u 42? Mama uz pomoć jedne NAVIKE smršala 16 kg, shvatila da je kočilo najviše ono DA SE NE BACI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 14:04

Kako iz veličine 46 ući u 42? Mama uz pomoć jedne NAVIKE smršala 16 kg, shvatila da je kočilo najviše ono "DA SE NE BACI"

Danas ništa ne stavlja u usta pre nego što uradi ovo

Majka dvoje dece, koja se ceo život borila sa kompleksima zbog svoje debljine, danas izgleda neverovatno i to sve zahvaljujući jednostavnoj strategiji.

Čeri Redman, koja se godinama borila sa viškom kilograma, konačno je pronašla rešenje - za veoma kratak period smršala je skoro 16kg, a kaže da sada shvata gde je grešila i da je ovo trebala odavno da počne da praktikuje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

46-godišnja majka je se ugojila u obe trudnoće, ali je porblam nastao kada su deca porasla. Mnoge mame smršaju, jer moraju da prate ultra aktivnu decu, ali ima i onih koje padaju u zamku "da se ne baci". Čeri je jedna od njih, ona je primetila da se njena težina naglo povećava zbog velikih porcija i završavanja obroka svoje dece.

Međutim, odlučila je da preuzme kontrolu nad svojim zdravljem i pridružila se grupi za mršavljenje. Do velikih promena je došlo kada je počela da prati svoj dnevni unos kalorija koristeći aplikaciju za brojanje kalorija. Ova jednostavna promena dovela je do primetnih rezultata u roku od nekoliko nedelja - kilogrami počeli rapidno da se tope.

Ne samo da je počela da se oseća samouverenije, već je doživela i značajna poboljšanja zdravlja. Prva "posledica" gubitka kilograma bio je prestanak upornog bola u njenim kolenima.

- Bila sam svesna svoje težine. Tražili su od mene da nađem sliku od pre i da se slikam kako sada izgledam da bi se promena još bolje videla. Nisam mogla da pronađem ni jednu staru fotografiju. Uvek sam ja bila ta koja je slikala, tako da me nema nigde. Nisam želela da se vidim na slikama. Danas sam mnogo saumoverenija i energičnija.

Njeno novostečeno samopouzdanje takođe je promenilo njena iskustva u kupovini.

- Pre sam nosila samo helanke i vrećaste džempere. Sada kada odem u prodavnicu, nemam ništa protiv da uzmem stvari i isprobam ih, nekada to nisam radila.

Čeri je sa veličine 46 prešla na 42. Njena tajna?

Redovno vežbanje, pažljiva kontrola porcija i marljivo beleženje unosa kalorija u aplikaciji za brojanje kalorija.

Razmišljajući o svojim prethodnim navikama u ishrani, Čeri je priznala: - Nisam imala meru u hrani, jela sam previše.

Takođe je priznala da je jela ostatke hrane svoje dece, "da se ne baci", uživala u grickalicama kao što su čips, biskviti, slani krekeri i čokolada.

- Brojim i beležim apsolutno sve što jedem u aplikaciji, da bih videla koliko kalorija mi je ostalo za taj dan. Trudim se da sve ubacim da znam šta sam pojela, objasnila je o svom novom režimu.

Evo šta je Čeri jela pre, a šta jede danas:

Pre:

Doručak - Velike porcije kaše ili ovsenih pahuljica.

Ručak - sendvič ili rezanci uz tost i sir

Grickalice - keks, čips, čokolada, slani krekeri

Večera - pomfrit i kobasice ili jela od piletine ili burgeri

Sada:

Doručak - Izmerene porcije kaše ili ovsenig pahuljica

Ručak - Crni hleb sa tvrdo kuvanim jajima i majonezom, tunjevinom ili piletinom

Grickalice - Voće

Večera: pomfrit sa kobasicama ili jela od piletine, ali sve izmereno

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.