Kako isplesti unikatni šal za samo 30 minuta. Fenomenalno!

Izvor: UspešnaŽena.com, 01.Feb.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako isplesti unikatni šal za samo 30 minuta. Fenomenalno!

Jedan od najlepših zimskih aksesoara je veliku pufansti vunen šal. Možete ga kupiti na skoro svakom koraku, u renomiranim radnjama ili kod Kineza. Šta ako bismo vam rekli da ovakav šal možete da napravite samo uz pomoć svoje dve ruke i četiri klupka vune i to za manje od 30 minuta?!

U detaljnom video uputstvu koji sledi naučićete kako da za manje od sat vremena ispletete prelepi zimski šal. Potrebne su vam samo vešte ruke i debela vuna. Za manji šal, koji vidite u videu, >> Pročitaj celu vest na sajtu UspešnaŽena.com << biće vam potrebna najmanje dva klupka debele vune, a za dupli šal sa slika potrebna su vam četiri, od kojih bi svako klupko trebalo da iznosi oko 40 metara vune i da teži oko 100 grama.

Pogledajte ovaj video:

Nastavak na UspešnaŽena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UspešnaŽena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UspešnaŽena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.