Kako do dekoltea iz snova

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2010, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako do dekoltea iz snova

Poznata je činjenica da ženski dekolte obara muškarce s nogu, a pošto žensko telo traži posebnu negu, ne treba zapostaviti ni grudi. Evo nekoliko saveta za sve one koje ne žele silikone, a žele da izgledaju privlačno.

Redovita i pažljiva njega grudi omogućiće ženama da slobodno pokažu dekolte na kojem bi im svako pozavideo, prenosi ''Blic žena''

''Ako želite imate lepe grudi, potrebno je da se ojačaju grudni mišići, i na taj način ćete učiniti kožu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još elastičnijom'', tvdi poznati kozmetičar Umberto Borelini.

Iako je u ponudi velik izbor preparata za negu kože u predelu grudi, trebalo bi da znate da pre njihove primene bi trebalo da se uradi blagi piling kože u tom delu.

Stručnjaci preporučaju posebne rukavice kojima se nežno istrljaju grudi, ali nikako bradavice. Najbolje je, kao savetuju stručnjaci, to uraditi za vreme tuširanja. Što se tiče preparata za negu ože, važno je da sadrži vitamine A, E, C, i B5, jer oni utiču na hidrataciju kože.

Za održavanje čvrstoće grudi preporuča se hidroterapija, naizmjenično tuširanje grudi hladnom i toplom vodom. Takav tretman pojačava cirkulaciju. Prilikom tuširanja potrebno je naizmjenično puštati hladniju vodu (22, 23 stupnja) i toplu (oko 37 stupnjeva). Uperite mlaz prema grudima, a onda pokretima u obliku 'osmice' nježno masirajte grudi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.