Kako da u seksu dobijete ono što želite

Izvor: S media, 14.Jan.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da u seksu dobijete ono što želite

Kad se nađete u neugodnoj situaciji u krevetu, jednostavno ne znate kako da se ponašate? Krajnje je vreme da pobedite sramežljivost i manire.

Mnogi muškarci misle da u seksu sve treba biti podložno njima. Nažalost, to misle i mnoge žene. Kako se ipak izboriti za sebe i ne pristati na stvari koje ne želite? Prigrlite svoja prava i pobedite stidljivost i uz duhovitost i mudrost izborite ono šta želite.



Uzmite orgazam koji vam pripada

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Još uvek čekate svoj eksplozivni orgazam? Pokažite mu to kad idući put budete u krevetu. Ljubite ga po vratu i uzmite mu ruku i stavite je na svoje grudi ili međunožje. Pokažite mu gde želite da vas dira i ljubi. Nijedan muškarac ne želi biti loš u krevetu, pa će brzo prihvatiti vaše neverbalne sugestije, a vi ćete uživati.



Pošaljite ga kući nakon seksa


Ne želite da on prespava kod vas? Sačekajte nekoliko minuta nakon seksa pa mu to stavite do znanja, ali nežno i duhovito kako ga ne biste povredili. Recite mu da ujutro morate rano na posao ili neku drugu simpatičnu laž. Saopštite mu to dok odlazite na tuširanje. On će tako dobiti vreme da se sam spremi i neće mu biti neugodno.

Pa što ako niste depilirane

Niste depilirali noge? Ako se već dobro poznajete i našli ste se u vašem stanu ili kući, uzbudite ga tako što ćete ga prisiliti da čeka. Pobegnite na pet minuta u kupatilo i depilirajte se. Ako ste pak na nekom drugom mestu ili se ne poznajete dobro, prepustite se strastima, ali mu ruku navodite na mesta koja želite da vam dira, pa ćete pritom skrenuti pažnju s nogu. Možete odabrati i rešenje da mu jednostavno kažete da ga strašno želite, ali da ćete još malo pričekati.



Pauza od oralnog zadovoljavanja


Možda to neće priznati sve žene, ali oralno zadovoljavanje partnera može biti jako teško i zahtevno. Kad se sledeći put toekom oralnog zadovoljavanja umorite, jednostavno mu recite da je prevelik i da se vaša nežna usta moraju malo odmoriti. 'Posao' možete nastaviti rukom, a on će, bez sumnje, uživati i u tome.

Solo tuširanje

Želite da se istuširate nakon seksa? Sačekajte nekoliko minuta, a onda će vam i majka priroda priskočiti u pomoć. Muškarci nakon seksa otpuštaju hormone koji ih uspavljuju. Iskoristite to vreme, slatko ga poljubite i recite da se vraćate za nekoliko minuta. Uživajte same u tuširanju, a potom se vratite u njegov topli zagrljaj.



Ne otkrivajte broj seksualnih partnera


Šta kada vas pita sa koliko ste muškaraca spavali? Duhovito mu recite da ste imali seks sa više muškaraca od časne sestre, ali s manje muškaraca od Madonne. Ako ga taj odgovor ne zadovolji, pitajte ga da li mu je ikada palo na pamet da plati prostitutki za seks. To će mu sigurno zatvoriti usta. Svaki muškarac želi ženu koja zna neke stvari u krevetu, ali ne želi da zna kako i sa kim je to naučila.

Izvor: T-portal.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.