Kako da sa porodicom provedete nezaboravan Božić?

Izvor: B92, 07.Jan.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da sa porodicom provedete nezaboravan Božić?

Vaša deca, bez obzira koliko godina imala i koliko se pravila da su zrela, za vas će uvek biti deca. Ona se ugledaju na vas i imitiraju većinu stvari koje radite. Pošto imate tako veliki uticaj na njih, možete ga iskoristiti da kreirate zaista nezaboravan Božić. Evo nekih načina kako da Božić učinite nezaboravnim za vašu decu.

1. Napravite Božićni kalendar

Možete napraviti poseban Božićni kalendar za ceo mesec koji će biti ispunjen spacijalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadacima. Uključite decu u bilo koju Božićnu aktivnost koju radite, kako bi osetili pravi duh tog praznika.

2. Odvedite porodicu u crkvu

Ukoliko ste porodica koja ne ide zajedno u crkvu, neka Božić bude trenutak kada ćete svi zajedno otići. Neka taj praznik bude vreme koje ćete provesti u krugu porodice.

3. Odvedite porodicu u drugu zemlju

Odvedite porodicu negde gde se Božić razlikuje od vašeg. Na taj način ćete provesti vreme zajedno i naučiti nešto o drugoj kulturi.

4. Budite humani

Božićni dan provedite tako što ćete pomagati drugima. Podstaknite decu da poklone stvari koje ne koriste i koje im više ne trebaju, onima kojima je svaka sitnica dobrodošla.

5. Organizujte rat grudvanja

Nekada i najmanje stvari mogu da stvore najbolje uspomene. Ako je napadalo dovoljno snega, izađite sa decom napolje i upustite se u snežne avanture.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.