Kako da mu pružiš oralno zadovoljstvo koje neće zaboraviti?

Izvor: NaDlanu.com, 10.Avg.2011, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da mu pružiš oralno zadovoljstvo koje neće zaboraviti?

Pogled pravo u oči dok se polako spuštaš dole. Nabaci zavodnički pogled i pokaži mu da je on (i još nešto njegovo) jedino što te zanima.... za sada.

Vodi računa da je dobro podmazan. Ako nemaš dovoljno pljuvačke u ustima, koristi neko egzotično ulje. Ubaci u usta kockicu leda i topao čaj neizmenično pre nego što se "baciš na posao", pa ti pljuvačke neće nedostajati.Da bude u dobrom rapoloženju, dok je još u pantalonama nežno mu miluj unutrašnju stranu penisa. Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << će mu odmah biti jasno šta imaš na umu.Pokušaj da zadržiš dah, da bude vreo i polako duvaj u vrh njegovog penisa.Nalet toplog vazduha će izazvati neverovatne senzacije za njega.Igraj se sa njegovim kuglicama. Ovde je jako važno da budeš nežna, nikada nemoj da ih tegliš ili vučeš.Ovaj posao je mnogo više od “gore- dole“ varijante. Koristi jezik da mu stimulišeš vrh penisa a u isto vreme koristite ruke.Teraj ga da menja položaj: da stoji, kleči, lezite ispod njega. Ako želiš i ti malo akcije, poza 69 je prava za tebe.Zapamti najbolje je da si dobro raspoložena i opuštena. Mnogi muškarci su zadovoljni kada se žena malo potrudi oko nijih, zato se spusti dole i uživajte.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.