Kako da ŽENE UTIČU NA SVOJU PLODNOST! Tako je lako, a i prirodno

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da ŽENE UTIČU NA SVOJU PLODNOST! Tako je lako, a i prirodno

Uloga žena je da jednog dana budu i majke.

Ukoliko ste u periodu svog života u kojem ste počele da razmišljate o tome da postanete majka ovo je tekst koji treba da pročitate. Kako biste svom organizmu pružile najbolje savetujemo da pre veštačkih suplemenata utičete na unapređenje svoje reproduktivnosti prirodnim putem. Saznajte kako možete uticati na svoju plodnost ishranom i posuđem koje je u dodiru sa vašom hranom.

Najzdraviji način da izgubite težinu: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << KILOGRAMI SAMI SPADAJU bez posledica!

Tudite se da ne jedete iz plastičnog posuđa kao i da ne čuvate hranu u plastičnim činijama jer jedan sastojak deluje kao hormon estrogen i uznemiruje endokrini sitem. Naučnici su dokazali da određeni delovi plastike utiči na deobu ćelija u jajnicima i menstrualni ciklus.

On je najbitniji sastojak kada je reč o prevenciji pobačaja i zato je veoma važno da ga unosite u organizam redovno.

Vitaminom B bogati su spanać, blitva, brokoli, sočivo, pomorandža, papaja.

Konzumacija ovog vitamina, naročito zimi regulisaće vaš ciklus, smanjiće komplikacije u trudnoći, a dokazano popravlja raspoloženje. Jedite jaja, puter, masne ribe poput haringe.

One su odlične za plodnost, regulišu hormone, povećava sluz grlića materice, unapređuje ovulaciju, poboljšava kvalitet jajnika i povećava protok krvi reproduktivnih organa.

Naći ćete ga u lanenom semenu, čija semenkama, orasima i ribljoj ikri.

Naučno je dokazano da dobar rad stomaka pozitivno utiče na imuni sistem, raspoloženje i plodnost, a svakodnevni unos hrane sa ovim dejstvom utiče na crevnu floru.

Pijte jogurt, kefir, krastavac, jabuke kako biste obezbedili dobar rad creva.

NE MUČITE SE ZA DŽABE: Ove vežbe svi radimo u teretani - potpuno su BESKORISNE a jedna je i OPASNA

Ukoliko ste u tridesetim godinama enzim Q10 je nešto što bi trebalo da konzumirate.

Prirodni način da ga unesete organizam jeste da jedete jetre i bubrege, govedinu, sardine i skuše, spanać, brokoli i karfiol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.