Kako Italijani prave toplu čokoladu: U napitak dodaju tajni sastojak za gušću strukturu

Izvor: B92, 07.Nov.2023, 18:59

Kako Italijani prave toplu čokoladu: U napitak dodaju tajni sastojak za gušću strukturu

Napravite toplu čokoladu kao Italijani. U recept dodaju tajni sastojak koji je čini još gušćom i neodoljivom.

Topla čokolada je jedan od omiljenih napitaka kada krenu kišni i hladni dani. U toplu čokoladu možete dodavati pomorandžu ili druge sastojke poput đumbira. Predlažemo da danas isprobate toplu čokoladu i to onako kako je Italijani spremaju. Oni dodaju kukuruzni skrob za gušću strukturu i bolji ukus. Sastojci:

Priprema:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.