Kaja Ostojić na uređenje stana POTROŠILA 100.000 €, a sada priznaje da NIJE PEVANJE to od ČEGA ZARAĐUJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2021, 10:05

Kaja Ostojić na uređenje stana POTROŠILA 100.000 €, a sada priznaje da NIJE PEVANJE to od ČEGA ZARAĐUJE

Kaja Ostojić priznala je od čega zarađuje s obzirom da duže vreme ne nastupa.

Kako joj je trenutno život usmeren na Francusku, pevačica Kaja ne krije da pauzira sa pevačkom karijerom, te retko nastupa, ali zato je pronašla drugi vid zarade - putem društvenih mreža.

Ona se nedavno sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem preselila u velelepni stan koji je nekad bio kapela, a za luskuzno zdanje potrošila je navodno 100.000 evra kako bi ga uredila po svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ukusu.

Međutim, mnogi su se zapitali odakle joj toliko novac, s obzirom da je poznato da retko nastupa, iako je bila jedan od najboljih vokala na ovim prostorima. U intervjuu za Blic otkrila je detalje kako o novom domu, tako i o vezi sa svojim partnerom, ali i na koji način zarađuje sada.

Ona je rešila da progovori o tome.

- Istina je da sam u poslednje vreme pogodila nekoliko sponzorstava od kojih sam imala zaista pristojnu novčanu nadoknadu koja mi je pokrivala troškove, ali je činjenica da mi nije bilo lako u poslednjih par godina. Činjenica je i da ja nisam neko ko se previše bavi svojim Instagramom, tako da sam naspram toga prilično zadovoljna - rekla je Kaja za Blic.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Pevačica ne krije da joj sve manje nedostaje domovina.

- U poslednje vreme uživam u Francuskoj više nego ikad, zadovoljna sam sa novom sredinom i ne žuri mi se nazad u Srbiju ili Belgiju. Ćerka mi je u septembru otišla u Ameriku na koledž, tako da nemam više potrebe da se pomeram odavde. Počela sam redovnije i da odlazim na utakmice, više se družim sa ljudima, a i bez toga, meni zaista nikada nije dosadno. Uvek nađem zanimaciju i nije mi neophodno neko veliko društvo da bi mi bilo zabavno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.