Kaja Ostojić mami UZDAHE u izazovnom stajlingu - GOLIŠAVA pozirala na SNEGU, u prvom planu MREŽASTE čarape i prekratka HALJINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 19:52

Kaja Ostojić mami UZDAHE u izazovnom stajlingu - GOLIŠAVA pozirala na SNEGU, u prvom planu MREŽASTE čarape i prekratka HALJINA

Hladne januarske dane vrelim je učinila Kaja Ostojić. Popularna srpska pevačica pozirala je na snegu odevena u izazovan stajling, a komentari ispod niza fotografija su samo stizali.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić često je aktivna na društvenim mrežama a njene objave izazivaju veliku pažnju javnosti.

Ovog puta ona je pozirala golišava na snegu na Zlatiboru.

- Samo lep život, lepi ljudi i lepe slike u očima. I naravno, može se biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelep i glamurozan čak i na snegu, uz samo malo mašte... - stavila je u opis niza fotografija Kaja.

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic)

Ona je odevena u prekratku haljinu, mrežaste čarape i mrežaste rukavice izazvala lavinu komentara.

"Ovo je treca najljepsa "stvar" koju sam danas vidio",  'A jeste dobra ova Kaja", samo su bili neki od njih.

Ona je nedavno za portal Srbija Danas otkrila detalje o svom životu, a između ostalog i kakva je kao majka.

Kao roditelj sam odigrala ulogu najbolje što sam mogla, kada uzmete u obzir činjenicu da moja ćerka završava studije u Americi, u Majamiju, da je jedna prava, normalna devojka, na pravom putu. Bavi se sportom i da je u svakom smislu u normama poželjnog i da sam jedna jako ponosna mama zbog toga. Naravno dokle god sam živa moja uloga mame ne prestaje i tu sam joj na usluzi. Ponosna sam i na sebe jer sam upoznala dobro svoje dete i uvek je slušala i nisam pravila greške u njenom vaspitanju - s ponosom je otkrila pevačica.

Srbija Danas/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.