Kada vidite čemu služi čep na flaši od ulja, nećete ga više bacati VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 17:28

Kada vidite čemu služi čep na flaši od ulja, nećete ga više bacati VIDEO

Da li ste znali da ga ovako možete iskoristiti?

Društvene mreže postale su izvorište trikova i genijalnih ideja/rešenja za kuću za koja ranije nismo mogli ni da pomislimo da bi nam značili i olakšali nam svakodnevicu.

TikTok je zbog ovakvih stvari naročito popularan, a upravo na toj mreži je jedna korisnica pokazala čemu može da služi zaštitni čep na plastičnoj flaši od ulja.

Objasnila je da je taj čep zapravo namenjen za sipanje ulja, a potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da ga izvadite i okrenete naopako, pa vratite na flašu. Ovako ulje sporije ističe i ne može vam se desiti da prolijete veću količinu.

Pogledajte kako je to prikazano u video-snimku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pomoću ovog trika možete da postignete efekat bujne kose, trebaju vam dve stvari VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2024

Žene su oduševljene ovim trikom, a za njegovu primenu vam trebaju dve stvari – fen i četka za kosu...Korisnica društvene mreže Tiktok Helen Rejvi pokazala je kako da postignete efekat bujnije kose, čak i ako imate tanku dlaku. Ona je u video-snimku koristila fen i četku, a princip stilizovanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.