Kada vas NEČASTIVI NAPADNE izgovorite ovu molitvu - Tera negativnu energiju i pomaže u momentima najvećeg očaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 15:31

Kada vas NEČASTIVI NAPADNE izgovorite ovu molitvu - Tera negativnu energiju i pomaže u momentima najvećeg očaja

Bitno je da osvestite trenutke kada morate pomoći sebi!

Postoje mnogi načini da vas napadne nečastivi. To su vrlo često negativne misli koje vode u depresiju i negativno raspoloženje, a može biti vrlo često i neuredan način života, prevelike količine alkohola, cigareta, nezdrava hrana, promiskuitet i slične navike i životni stilovi.

Kada se osetite loše, anksiozno ili ste primetili nervozu, vrlo je važno da osvestite taj momenat i da shvatite da morate pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebi u datom momentu. Najbolji način da to učinite je da se pomolite, iskreno i od srca.

Pored najkraće molitve koja uvek pomaže, a glasi: "Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me grešnog!", najbolje je da u momentima kada osećate da je negativna energija oko vas, iskoristite sledeću molitvu:

"Ja sa Božije dete, Isus Hrist je umro za mene i štiti me od svakog zla. Moj život sada je u Božijim rukama od kojih me nikakvo zlo, pa ni ti, ne može odvojiti!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.